Блог

Ми представляємо вам нашу колекцію статей про UI/UX-дизайн, брендинг, передові методи проєктування, останні тренди та багато іншого.

Дотримання Вимог Доступності Додатків та Веб-сервісів: Сучасна Норма для Фінтех-організацій

Сприяння цифровій інклюзії у фінтех-секторі є важливим для окремих людей, але корисним для всіх. Встановлені законодавчі вимоги спрямовані на комплексне вирішення питань доступності технологій для людей з обмеженими можливостями.

Аутстафінг: Дієвий Спосіб Залучення Персоналу

Аугментація ІТ-команди забезпечує ріст, масштабованість, гнучкість та можливість залучати спеціалістів з необхідним набором навичок на обмежений період часу. Надійний постачальник відповідних послуг допоможе уникнути ймовірних перешкод.

Розумний крок до зростання: Dedicated Development Office Setup

Налаштування і супровід спеціалізованого процесу офісу розробки забезпечує скорочення витрат, організаційну гнучкість, підвищення продуктивності та економію часу. Дана модель забезпечує швидший вихід на ринок через стабільну команду.

Лекція про Світ Мови Програмування C# від експертів NetLS

16 листопада 2023р. в рамках партнерства компанії NetLS з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу наші працівники Ольга Яцюк — HR-менеджер та Костянтин Кецкало — Middle Full-Stack .NET Developer, зустрілися з студентами спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», де виступали із лекцією «Код та креатив: цікаві історії з життя C# програміста».

Dedicated Team. Чому бізнес її потребує?

Ґрунтуючись на відгуках наших клієнтів, основною причиною їхньої потреби у продукті dedicated team є навіть не економічна рентабельність, а банальна нестача висококваліфікованих фахівців на ринку замовника.

1 2 3