Новини

Ми представляємо вам нашу колекцію статей про UI/UX-дизайн, брендинг, передові методи проєктування, останні тренди та багато іншого.

Поради студентам Прикарпатського університету від СТО

Прикарпатський національний університет - наш партнер з вирощення фахівців програмної інженерії. Розвиваюча лекція про досвід та поради СТО компанії NetLS Software Development допомагають студентам дізнатися більше про їх спеціальність та підготуватися до професійних викликів.

Компанію НЕТЛС визнали критично важливим підприємством для економіки України у 2024 році

Аутсорсинговому центру розробки НЕТЛС надано статус критично важливого підприємства для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності в особливий період за всі вагомі внески у розвиток країни та міста

Студенти Boot Camp розробили платформу для глобальної програми ООН

13 листопада 2023 року команда стажерів від NetLS розпочала роботу над проєктом під назвою 2Пnk. Це платформа для перевірки знань студентів у сфері фізики і математики. Розробка здійснювалась при фінансуванні Upshift — глобальної програми Дитячого фонду ООН.

Змагання з настільного тенісу

Команда NetLS з радістю прийняла запрошення Івано-Франківського ІТ Кластеру та взяла участь у змаганнях з настільного тенісу, які вони організували.

Перші Кроки у Кар’єрі: Зустріч зі Студентами Університету Короля Данила

30 листопада 2023р. Ольга Яцюк, HR-Generalist компанії NetLS, виступила з лекцією: «Життя після диплому: головні інсайти з пошуку першої роботи». Дана подія є безкоштовною ініціативою, організованою у партнерстві з Університетом Короля Данила (м. Івано-Франківськ) для стутентів спеціальності “Інженерія програмного забезпечення”.


Компанія NetLS продовжує підтримувати навчання і розвиток талантів: +1 лекція для студентів ПНУ

25 жовтня 2023 компанія NetLS підготувала і провела чергову лекцію у Прикарпатському національному університеті ім. В.Стефаника в рамках запланованих у співпраці з регіональними вищими навчальними закладами задля підтримки студентів у їхньому професійному зростанні.

Зустріч зі стейкхолдерами: Розвиток співпраці між ринком праці та освітою

6 липня 2023 року наша компанія разом з іншими стейкхолдерами освітніх програм взяла участь у зустрічі науково-педагогічних працівників кафедри інженерії програмного забезпечення Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

1 2