Головна
Блог
Що таке інтернет-консалтинг?

Що таке інтернет-консалтинг?

Цілі вашого бізнесу та мета, задля якої ви вибираєте партнерів (підрядників), не такі, як KPI інших онлайн-бізнесів? Тоді ми пропонуємо вам персональну стратегію у форматі онлайн-консалтингу, розроблену саме для вашого бізнес-проєкту. Ви знаєте, що таке консалтинг. Але ми сфокусуємося на дещо іншому напрямку – інтернет-консалтингу.

Для досягнення успіху та підвищення ефективності вашого бізнесу ми пропонуємо послуги нашої компанії NetLS.

Ми ділимося знаннями

Ми запропонуємо найефективніші інструменти інтернет-маркетингу. Діючи комплексно, вони допоможуть досягти максимального результату, який перевершить усі ваші очікування.

Якщо ви вирішите співпрацювати з нами за програмою інтернет-консалтингу, у вас буде можливість користуватися послугами нашої компанії (що дуже вигідно) та при цьому економити. Ви зможете оплачувати роботу лише тих фахівців, які працювали над досягненням бізнес-ідей і цілей вашого проєкту.

Вартість наших послуг

Ми надаємо прозору звітність і не беремо ніяких абонентських платежів. Ми надаємо лише ті послуги, які були безпосередньо узгоджені з вами, в тому числі й щодо ціни.

Вартість наших послуг залежить від спеціалізації та потрібного рівня кваліфікації наших фахівців і починається від $8 за годину.

Хочете, щоб ми підготували персональне рішення для вашого проєкту?

Напишіть на sales.manager.netls@gmail.com або зателефонуйте нам: +38 (093) 310 59 80.

Чому саме ми?

Ось наші переваги:

  • Персональна онлайн-стратегія.
  • Експертна оцінка.
  • Прозора звітність.
  • Якісні результати.
  • Довгострокова співпраця.

 

 

 

 

;