Головна
Блог
Впізнаваність бренду в інтернеті

Впізнаваність бренду в інтернеті

Ви наповнили та запустили сайт, налаштували бізнес-процеси та почали працювати, але все ще не бачите тієї кількості клієнтів, на яку розраховували?

Можлива причина – низька видимість вашого бізнесу в інтернеті. Це пов'язано з тим, що пошукові системи переповнені інформацією, а у вашого ресурсу поки що недостатня конкурентоспроможність. У фахівців NetLS є рішення.

Як розкрутити бренд?

Однозначно ефективним рішенням, яке допоможе підвищити впізнаваність бренду, є розробка маркетингової стратегії. Вона передбачає залучення цільової аудиторії та інформування потенційних покупців про товари чи послуги, а також демонстрацію ваших переваг перед конкурентами.

Слід також пам’ятати, що чим успішніший ваш бізнес, тим більше негативу буде в Інтернеті. Ми знаємо, як працювати з негативними відгуками, та допоможемо вам у цьому.

Яку стратегію вибрати та з чого почати?

Для професійного розвитку бренду в мережі знадобляться такі маркетингові інструменти:

  • SEO-просування;
  • контекстна реклама;
  • нарощування маси посилань;
  • SMM (маркетинг в соціальних мережах);
  • email-розсилка.

Команда фахівців компанії NetLS допоможе визначити, які з перерахованих вище інструментів підходять саме вам, та ефективно їх впровадять.

Чому саме ми?

Ми вміємо розставляти правильні акценти, щоби збільшити охоплення цільової аудиторії, привернути увагу та при цьому не викликати в потенційних клієнтів відчуття нав'язливості.

Ми використовуємо маржинальність продукту для запуску нової рекламної кампанії. Працюємо так, щоб досягти максимальної рентабельності ваших інвестицій у просування проєкту.

Давайте разом рухатися до досягнення поставлених цілей. Якщо вас зацікавили наші ідеї, зв'яжіться з нами:

+38 (093) 310 59 80

sales.manager.netls@gmail.com

;