Головна
Кейси
Ми скоротили час розробки програмного модуля в 3 рази, залучивши в 4 рази менше розробників.

Індустрія:

Інформаційні технології

Локація

США

Платформа

.NET

Кооперація:

1+ р.

Ми скоротили час розробки програмного модуля в 3 рази, залучивши в 4 рази менше розробників.

Замовник (інформація про нього знаходиться під NDA) – міжнародна компанія, що займається розробкою та виробництвом інтелектуального обладнання для перекачування рідин (помпи та супутнє обладнання). В компанії працюють близько 1200 співробітників у більш ніж 40 країнах світу. Вона є одним із лідерів у своїй галузі.

У цифрову епоху всі успішні компанії намагаються йти в ногу з часом, відповідати новим тенденціям і швидко реагувати на зміни.

Раніше компанія-замовник працювала з командою розробників з Індії, в якій було понад 10 осіб.

Попередня команда працювала за неправильно побудованими процесами. На розробку та публікацію нових програмних модулів витрачалося занадто багато часу через неузгодженість дій розробників (коли один співробітник щось робив, у іншого все розвалювалося).

Це призводило до того, що команда не вкладалася в дедлайни. На розробку та розгортання лише одного модуля пішов цілий рік.

У цій ситуації клієнт вирішив змінити команду та звернувся до нас.

В результаті 3 інженери NetLS розробили 1 модуль за 4 місяці.

Щоб досягти таких результатів, наші фахівці впровадили наступні процеси:

  1. Одразу на початку співпраці ми налагодили тісну комунікацію з менеджерами замовника. Це допомогло краще зрозуміти продукт і його специфіку.
  2. Ми створили автоматизовані тести та вбудували їх у процес. Завдяки цьому перед фазою ручного тестування проводились автоматичні тести.
  3. Ретельна перевірка результатів завдань розробниками та тестувальниками за допомогою ручних тестів.

Такий підхід значно зменшив відсоток помилок. Попередня команда витрачала близько 8 днів на виконання 1 завдання, а фаза виправлення помилок займала близько 2 місяців.

Ми почали працювати над проблемами більш ретельно. Через це термін виконання завдань збільшився до 15 днів, але й на виправлення помилок ми почали витрачати лише 10 днів.

В результаті термін розробки завдання скоротився вдвічі, а завдяки впровадженню автоматизованого тестування – втричі.

 

Screen Shot 2022-02-08 at 16.45

Коли ми почали співпрацювати із замовником, ситуація була близькою до критичної, оскільки попередня команда не вклалася в дедлайн, а проблему потрібно було вирішити в стислі терміни. Така ситуація, звичайно, призвела до певного тиску з боку клієнта. Але це також стало перевагою, оскільки з дозволу замовника ми почали спілкуватися безпосередньо з його фахівцями та мали змогу напряму звертатися до менеджерів зі своїми запитами.

З технічної точки зору складними були лише деякі частини проєкту. Загалом уся складність полягала в математичній частині та розрахунках.

Наразі всі питання вирішено, а проєкт передано для подальшого супроводу команді розробників клієнта, котру консультували наші фахівці.

Ярослав Ерстенюк, архітектор, ТОВ NetLS.

ТЕХНОЛОГІЇ:

Вас зацікавив наш кейс стаді?

Команда NetLS може розробити індивідуальне інноваційне рішення на основі нашого досвіду спеціально для вашого бізнесу. Заповнюйте форму і ми повернемось до вас з унікальною пропозицією!

I consent to receiving news, updates, and special offers via email

By sending a message you agree with your information being stored by us in relation to dealing with your enquiry. Please have a look at our Privacy Policy

;