Головна
Новини
Компанія NetLS – переможець Національної премії «Вибір країни 2021»

Компанія NetLS – переможець Національної премії «Вибір країни 2021»

Із радістю повідомляємо, що за даними Державної служби статистики України компанія ТОВ NetLS стала лауреатом Національної української премії «Вибір країни 2021». Ця премія була впроваджена Торгово-промисловою палатою України.

Дослідження за методикою URSA 50 (Українська рейтингова система нагород) проводилося серед підприємств, які працюють в Україні. Для оцінки використовувалися фінансові показники FinScore та MarketScore. Згідно з результатами дослідження компанії офіційно присвоєно статус «Вибір країни 2021».

«Вибір країни» – це щорічна премія, яку присуджують найкращим компаніям України. Вона заснована у 2014 році.

Рейтинг охоплює понад 200 000 компаній у 150+ категоріях бізнес-діяльності. Результати рейтингу щорічно публікують на офіційному сайті премії та в соцмережах.

«Мій особистий девіз, яким я завжди ділюся зі своєю командою: клієнт купує результат успішного продукту, а не засоби для його досягнення». Дотримання цього принципу допомогло нам вийти з кризи три роки тому і до 2021 року стати переможцем у цій номінації. Це доводить, що наша команда рухається в правильному напрямку. Ми продовжуватимемо розвиватися, не порушуючи наших принципів і дотримуючись наших цілей.» – Любомир Рученчин, генеральний директор ТОВ NetLS.

ТОВ NetLS - переможець української премії “Вибір Країни 2021”

 

;