Головна
Новини
Компанія NetLS стала учасником «Дня кар’єри в IT»

Компанія NetLS стала учасником «Дня кар’єри в IT»

Початок 2022 року був складним для кожного з нас. Але ми віримо в перемогу, не ставимо життя на паузу та продовжуємо свою діяльність. Цього року ми починаємо ще активніше працювати над новими ідеями. Адже ми чудово розуміємо, що ІТ-індустрія – це важлива та потужна підтримка нашої економіки в такий непростий час.

Photo-32-1

З бойовим настроєм ми працюємо, плануємо, ставимо цілі та досягаємо їх. Ми також охоче підтримуємо ініціативи та ідеї, які допоможуть нам сформувати сильну українську ІТ-спільноту через розвиток молодих талантів.

Саме тому ми з радістю прийняли запрошення від ІТ-кластеру та взяли участь у грандіозному заході «День кар’єри в IT», який відбувся в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Разом із провідними ІТ-компаніями нашого міста, такими як Avenga, Sombra, Softserve, Eleks та IT Global Support ми поспілкувалися з нашою талановитою молоддю, розповіли власні історії та поділилися досвідом.

Ми також відповіли на всі запитання юнаків і дівчат, які наразі стоять на порозі вибору майбутньої професії та роблять перші кроки в ІТ.

Photo-10 (1)

У затишному місці на свіжому повітрі студенти отримали відкриті та чесні відповіді на свої запитання. Ми розвіяли міфи, якими обросла ІТ-індустрія, поговорили про реалії ІТ та можливі перспективи розвитку. Ми були приємно здивовані цікавими питаннями наших гостей, їх жагою до нових знань. Ми зарядилися від молоді цією енергією та неймовірним позитивом. Сподіваємося, хтось із цих молодих талантів стане нашими колегами в майбутньому.

1654587823052

;