Головна
Кейси
Розв’язано проблему використання різних стандартів і систем вимірювання шляхом конвертації всіх вхідних даних у єдину метричну систему

Індустрія:

Інформаційні технології

Локація

США

Платформа

.NET

Розв’язано проблему використання різних стандартів і систем вимірювання шляхом конвертації всіх вхідних даних у єдину метричну систему

Наш замовник (інформація про нього знаходиться під NDA) – це міжнародна компанія, яка розробляє та виготовляє інтелектуальне обладнання для перекачування рідин. В компанії працює понад 1000 співробітників на всіх континентах. Вона є одним із лідерів у своїй галузі.

Коли замовник звернувся до NetLS, проєкт мав окремі модулі для різних країн через використання різних систем вимірювання та технічного маркування продукції (використовувалися різні стандарти).

Наприклад, двигуни для американського ринку використовують стандарти NEMA, де потужність вимірюється в кінських силах та є своя окрема шкала потужності. В іншій частині світу використовується система IEC, маркування в кіловатах та інші стандарти потужності.

Загальні модулі (наприклад, модуль продажів) було дуже складно підтримувати та опрацьовувати. Часто виникали проблеми, котрі було важко помітити у звітності. Також була значна похибка в розрахунках (вона була в 5 разів більшою, ніж якби все будувалося на одній системі). Інженери в різних країнах використовували різні системи вимірювання та стандарти, навіть якщо вони працювали в одному й тому ж відділі. Через це комунікація була складною та неефективною.

Щоби розв'язати цю проблему, наша команда розробила систему із 3 модулів.

Принцип роботи

Користувач вводить у систему вхідні дані (наприклад, в англійській системі вимірювань). Потім модуль № 1 переводить усі вхідні параметри в єдину метричну систему й передає їх модулю № 2.

Модуль № 2 виконує всі розрахунки в єдиній системі вимірювання. Далі цей модуль відправляє отримані результати модулю № 3. Відповідно до налаштованих стандартів користувача третій модуль вибирає необхідний товар і повертає його технічні характеристики, вказані в єдиній системі вимірювань, модулю № 2.

Модуль № 2 опрацьовує отримані характеристики, будує графіки, перевіряє вимоги стандартів і повертає результат модулю № 1.

На фінальному етапі циклу модуль № 1 конвертує результати в одиниці виміру, котрі застосовував користувач.

photo_2022-04-08_17-09-20-1

Приклад

Помпа має подавати воду для гасіння пожежі на площі 1000 кв. футів, і користувач вказує США як країну призначення.

Модуль № 1 переводить інформацію в метричну систему вимірювань. Модуль № 2 виконує додаткові розрахунки (наприклад, скільки води потрібно подати для гасіння пожежі на заданій площі загоряння) та визначає, що мінімально необхідна потужність помпи становить Х кіловатів. Потім модуль № 2 надсилає цю інформацію модулю № 3 разом з інформацією про необхідність використання стандартів США.

Модуль № 3 знає, що за американськими стандартами має бути мінімальний запас не менш як 10%. Модуль підбирає помпу необхідної потужності (вказаної в кінських силах) і передає його характеристики в метричній системі розрахунків. Назва та номенклатура обладнання залишаються незмінними.

Після цього модуль №2 продовжує розрахунок, а модуль № 1 виводить результати у вихідних одиницях.

Завдяки переведенню вхідних даних у метричну систему вся інформація зберігається в єдиній системі вимірювання. Це допомагає попередити великі помилки, котрі часто виникають при багаторазових перерахунках, та уникнути формул із використанням змішаних і несистемних одиниць (наприклад, тиск у барах або одночасне використання кінських сил і літрів).

Завдяки уніфікованій системі комунікація між відділами стала більш ефективною. Система також підвищила ефективність управління та планування роботи заводів. Це дозволило реалізовувати продукцію, скоротивши простій на складах у середньому на 7%.

Завдяки впровадженню уніфікованої системи продуктивність менеджера з продажу зросла на 5%, а час на навчання фахівця скоротився на 40%.

ТЕХНОЛОГІЇ:

Вас зацікавив наш кейс стаді?

Команда NetLS може розробити індивідуальне інноваційне рішення на основі нашого досвіду спеціально для вашого бізнесу. Заповнюйте форму і ми повернемось до вас з унікальною пропозицією!

I consent to receiving news, updates, and special offers via email

By sending a message you agree with your information being stored by us in relation to dealing with your enquiry. Please have a look at our Privacy Policy

;