Головна
Новини
Легкість програмування та веселі історії: ІТ-день у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Легкість програмування та веселі історії: ІТ-день у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Наша команда відвідала Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника! Ми взяли участь у заході "День ІТ-компанії в ПНУ", де провели цікаву лекцію на тему "Код, креативність та гумор: захопливі історії з життя програміста". Наш колега Костянтин Кецкало (Middle Full-Stack .NET Developer) був викладачем цієї захоплюючої лекції.

Костянтин поділився своїм власним досвідом роботи в галузі ІТ з майбутніми ІТ-фахівцями. Він розповів про світ технології C# та різні аспекти програмування. Студенти також дізналися про захоплюючі випадки, які інколи виникають під час оцінки проектів. Костянтин дав корисні поради щодо того, як належним чином реагувати на такі ситуації, приймати виклики та знайти баланс між роботою та особистим життям, щоб задовольнити потреби клієнтів та не забувати про себе.

Після лекції студенти взяли участь у захоплюючій вікторині, яку організувала наша HR-спеціаліст Ольга. Всі учасники отримали можливість перевірити свої знання з програмування та просто розслабитися. Переможці отримали призи, підготовлені нашою командою. Ця вікторина стала чудовою можливістю для студентів продемонструвати свої навички та проявити інтерес до програмування.

Ease of Programming and Fun Stories: IT Day at Vasyl Stefanyk Precarpathian National University

 

;