Головна
Новини
Перші Кроки у Кар’єрі: Зустріч зі Студентами Університету Короля Данила

Перші Кроки у Кар’єрі: Зустріч зі Студентами Університету Короля Данила

30 листопада 2023р. Ольга Яцюк, HR-Generalist компанії NetLS, виступила з лекцією: «Життя після диплому: головні інсайти з пошуку першої роботи». Дана подія є безкоштовною ініціативою, організованою у партнерстві з Університетом Короля Данила (м. Івано-Франківськ) для стутентів спеціальності “Інженерія програмного забезпечення”.

 

Ольга має досвід роботи в управлінні персоналом більше 8 років, зокрема, 5 років у сфері інформаціних технологій, та провела уже понад 1000 співбесід.  Експертка розповіла про тенденції ринку та перспективи працевлаштування, стратегії пошуку роботи, складнощі, з якими можуть зіштовхнутись кандидати, soft-навики, які варто розвивати в собі, професійну етику, тощо. 

 

Студенти характерно жваво реагували завжди актуальними запитаннями про необхідність першого досвіду, важливість профільної освіти та вузької спеціалізації, про те, як реагувати на відмови та формувати запит про фідбек. 

 

Команда NetLS проводить такі події регулярно, адже вважає, що подібні зустрічі є інформативними та мотивуючими і допомагають молодим спеціалістам почуватись впевненіше, розширюють їх можливості та створюють додаткові передумови для майбутньої успішної кар’єри.

Перші кар'єрні кроки: Зустріч зі студентами Університету Короля Данила

 

;