Головна
Новини
Студенти Boot Camp розробили платформу для глобальної програми ООН

Студенти Boot Camp розробили платформу для глобальної програми ООН

13 листопада 2023 року команда стажерів від NetLS розпочала роботу над проєктом під назвою 2Пnk. Це платформа для перевірки знань студентів у сфері фізики і математики. Розробка здійснювалась при фінансуванні Upshift — глобальної програми Дитячого фонду ООН.

Розробка платформи тривала 1 місяць, а готовий проєкт був готовий вже 15 грудня. У роботі над платформою на добровільній основі взяли участь чотири стажери з освітньої програми NetLS Boot Camp від NetLS. Перед початком розробки студенти проходили стажування під наглядом досвідчених професіоналів та ментора Олександра Гуценко. В кінці стажування кожному із чотирьох учасників вручили сертифікати, які підтверджують пройдений процес навчання і здобуті знання.

В результаті стажерам вдалося якісно виконати роботу. Завдяки платформі 2Пnk, учні 8-11 класів можуть реєструватись, розв’язувати задачі, отримувати бали за правильні відповіді та змагатися з іншими учнями. Студенти з Boot Camp в свою чергу здобули цінний досвід і практику для подальшого розвитку в ІТ.

;