Головна
Блог
Лекція про Світ Мови Програмування C# від експертів NetLS

Лекція про Світ Мови Програмування C# від експертів NetLS

16 листопада 2023р. в рамках партнерства компанії NetLS з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу  наші працівники Ольга Яцюк — HR-менеджер та Костянтин Кецкало — Middle Full-Stack .NET Developer, зустрілися з студентами спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», де виступали із лекцією «Код та креатив: цікаві історії з життя C# програміста».

 

Костянтин поділився своїм багатим досвідом у сфері ІТ та розповів про захоплюючий світ технології C#, різні аспекти програмування, десктопні та мобільні додатки, автоматизовані тести, які можна створювати з застосуванням мови C# та лайфхаками щодо оцінки проєктів з розробки програмних продуктів.

 

Ольга розповіла про тенденції ринку та перспективи працевлаштування, наголосила, що ми відкриті до співпраці та завжди готові надати студентам можливість здобути практичний досвід та реалізувати свої ідеї у сфері ІТ. 

 

Під час Q&A сесії студенти цікавились, зокрема, методологіями управління проєктами, необхідними навичками та рівнем володіння англійської мови для успішного старту в цій галузі. 


Зустріч пройшла в надзвичайно теплій та дружній атмосфері. Ми усвідомлюємо важливість таких заходів для розкриття можливостей ІТ-сфери для молодих спеціалістів і уже плануємо наступні.

;