Головна
Блог
Подорож до вершин успіху: Незабутній тімбілдінг NetLS 2023 показав справжню силу команди

Подорож до вершин успіху: Незабутній тімбілдінг NetLS 2023 показав справжню силу команди

Унікальні пригоди та незабутні враження - ось що чекало нас під час останнього тімбілдінгу. Ми зібралися разом, щоб підкорити нові гірські вершини. Захоплюючий маршрут, незабутні спогади та зміцнення командного духу - ось що стало основною метою нашого заходу.

111-2

Маршрут був задуманий як справжнє випробування для нашої команди. Подорож розпочалась з підніжжя Гори Костел та пролягла через її вершину, Гуцульську гойдалку та вершини гір Рокита Велика, Рокита Мала та Русанів. Він простягався на 17 кілометрів, даруючи нам неймовірні панорами гірських вершин та безмежну красу природи. Ми долали перешкоди разом, підтримуючи один одного та ділилися спільною радістю від досягнутих вершин.

137

Завершивши нашу подорож, ми прибули до затишної колиби. І не змогли пройти повз мангал без посмажених шашликів, соковитої рибки та ароматних овочів. Після ситної вечері ми зануритися у світ розваг та спілкування. Граючи в настільні ігри, ми мали можливість зміцнити відносини між колегами та відкрити нові сторони один одного.

Ця пригода не тільки зміцнила нашу команду, але й відкрила нові можливості для особистого росту. Кожен з нас підкорив власні вершини, переступивши межі свого комфорту та демонструючи силу волі та впевненість. Цей похід підкреслив наші сильні сторони і показав, наскільки ми можемо досягати великих результатів, працюючи як команда.

 

Від гори Костел до гори Русанів

 

;