Головна
Блог
Як ми відсвяткували Хеловін 2022?

Як ми відсвяткували Хеловін 2022?

Хеловін – це популярне свято серед українських IT-компаній. 31 жовтня монстри та зомбі оживають в офісах по всій країні. Наша компанія – не виняток. Щоб відвернути неприємності та приманити в офіс удачу, ми одягли страхітливі костюми та добре повеселилися на Хеловін.

Якщо не організувати костюмовану вечірку, святкування Хеловіна перетвориться на звичайний корпоратив. Тож найцікавіше почалося в офісі з самого ранку. Хлопці та дівчата проявили креативність, ретельно підготувалися та створили яскраві костюми. Кожен прийшов у новому образі: класичні вампіри, відьми, герої фільмів, книг та ігор. Навіть власник компанії надягнув страшну маску, щоб відчути себе справжнім хеловінським персонажем. Ми вгадували, хто є хто, і, звісно, працювали.

Традиційний і перевірений метод захисту від злих духів – це прикрашання офісу. На наших стінах оселилися кажани та з’явилися різнобарвні повітряні кульки з принтами на хеловінську тематику. Наприкінці робочого дня учасники влаштували вечірку з піцою, домашнім глінтвейном і традиційною «Кривавою Мері» – найстрашнішим коктейлем у світі. Ми ділилися містичними історіями, лякаючи один одного до півсмерті. А родзинкою свята став конкурс на найкращий оригінальний образ із нагородженням переможця. Завершилося свято захопливою грою в мафію!

Святкова атмосфера, сміх та спільні веселі враження стають фантастичними спогадами. Відчуття свята, тепла та єдності ми збережемо до наступного року.

Хеловін 2022

 

;