Головна
Блог
Перша лекція в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу

Перша лекція в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу

Команда NetLS успішно працює для блага нашої країни. Ми не ставимо життя на паузу, а викладаємося на повну з вірою в перемогу. Щодня ми пишемо сотні рядків коду та беремо участь у численних зустрічах. Але наша головна мета – відновити сенс поняття «майбутнє» та бути корисними кожного дня.

У рамках нашої співпраці з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу ми провели першу лекцію для студентів 1-3 курсів на тему «Як долучитися до індустрії, яка формує майбутнє?». На лекції ми розповідали студентам про цікавий світ ІТ та сучасні тенденції ринку, ділилися порадами про вибір професії, отримання першого досвіду та пошук роботи в умовах високої конкуренції. Також говорили про навички, над якими слід працювати вже сьогодні, щоб стати успішним у своїй професії в майбутньому.

Студенти також мали можливість поспілкуватися з представниками компанії, поставити свої питання та отримати на них розгорнуті відповіді. Цікаві запитання та активність учасників підтверджують, наскільки важливою є співпраця між власниками бізнесу та навчальними закладами. Разом ми можемо правильно спрямувати нашу молодь та сформувати успішне суспільство.

Зустрічі з молодим поколінням дуже цінні для нас. Ми надихаємося їхньою щирістю та прямотою, і вкотре переконуємося, що майбутнє нашої країни в надійних руках!

;