Головна
Блог
День сповнений жахіть, або як святкували Гелловін 2023 у NetLS

День сповнений жахіть, або як святкували Гелловін 2023 у NetLS

День сповнений жахіть, або як святкували Гелловін у NetLS

31 жовтня відбувалися дивні, подекуди моторошні речі… Мітли причепурені, сокири нагострені - команда NetLS не поспішала залишати робочі місця, адже усі чекали настання темряви та свята “Гелловін”.

Черговий рік поспіль День усіх святих став приводом для зустрічі співробітників у неформальній атмосфері. Ще вранці офіс вітав усіх тематичними геловінськими декораціями з павутиння, різноманітних комах та кажанів. Хлопці та дівчата старанно підготували креативні костюми перевертнів, вампірів та іншої нечисті, від яких кров холола. Для доповнення образів моторошних героїв запросили гримера, який створив страхітливі макіяжі, після чого відбулись змагання за кращий костюм потвори або містичної істоти. І вже маємо традиційного переможця!  

Ласували смаколиками на кшталт золотих снітчів та піцою, спілкувались та насолоджувались товариством один одного.

Найочікуванішою частиною події став тематичний квест, під час якого співробітники допомагали врятувати людство від фатальної катастрофи і подолати вірус. Напруга витала у повітрі. Кожен повинен здійснити свій задум: в когось він благородний, в когось - злий, в іншого - просто дивний або зловіщий. В будь-якому разі всі намагалися виконати свою місію, проявивши креативність та переконливість, і декому таки довелось вийти зі своєї зони комфорту. 

Цей день у NetLS видався дійсно мерзенний! Було атмосферно!

Хелловін 2023

 

;